Au trecut….Cele trei “centrale”: două de “partid” și una de “sistem” au încheiat “la egalitate” la București – un fel de “fifty-fifty” împărțit la trei…amuzant, este?
Adică iluștrii urmași ai PCR+FSN-ului, atât odraslele cât și restul de neamuri, sunt bine de tot cu toții, deși se “blagoslovesc în draci” pe la TV….dar deh, e show, normal!


Analizam un pic rezultatele.

Iată cum poți să ieși primar în București… avem 1.800.000 de “votanți”…37% participare la vot adică 1.113.000 de nevotanți și 687.000 de voturi exprimate – nu iau în calcul cele 10%-12% care se pierd – rămân așadar vreo 600.000 de voturi…..concluzie câte aprox 200.000 de voturi pentru fiecare “căciulă” cea roșie/galbenă/și cea albastro-portocalie… OK, până aici? Sunteți mulțumiți de rezultate, da? Iar primarul este ales cu minim 44% dintre voturi aprox. 270.000 de voturi. Atâtea voturi ai nevoie să ieși primar în București? O nimica toată!

Celor 1.113.000 de nevotanți – le zic așa, aveți un primar ales cu UN SFERT din numărul vostru…. Vă reprezintă? Sper că sunteți de acord cu orice decizie va fi luată, pentru că nu mai aveți dreptul să “comentați” nimic ulterior….

Primar nou, politică nouă, vreo 400 de procese îndreptate ÎMPOTRIVA bugetului vostru de “capitală”….acum e acum….O să curgă “lapte și miere”, pardon “apă caldă și căldură” la iarnă… dar hai să vedem PESTE 1 an – 2 ani… și fără comentarii, pentru că a fost vot liber exprimat!

Despre țară – cât încă mai rămâne așa…

Ridicați ochii și vedeți că este un judet SATU-MARE….da, cel mai de la “nord-vest”….vedeți că este al patrulea județ VERDE…o să înțelegeți de la cine vine culoarea…dar este al patrulea!… În rest e bine, da? Mai vorbim! Spor în ceea ce faceți, pentru că “sporul” fiecăruia ne-a ținut și în viață și pe “aici”, ceilalți însă, exact pe truda aceasta s-au bazat dragi 1.113.000 de nevotanți bucureșteni și cei 10.411.000 din restul țării !