Urez românilor mai multă sinceritate, mai ales cu ei înșiși și să ofere respect pentru cel de lânga ei, cum și ei au nevoie de acest respect

Zilnic, încă mai găsesc oameni interesați de politică sau de soarta țării, dar pe lângă oameni amabili am întâlnit și oameni răutăcioși, dar pe aceștia din urmă nu îi blamez. Este normal gândindu-mă că de 30 de ani toată lumea nu a primit decât circ și ceva pâine. În rest, nepăsare și indiferență.

Dacă treburile țării erau duse în direcția bună începând din 1990, astăzi, trebuia să fim “UN PARADIS”, paradis fiscal, paradis pentru oameni! Găndiți-vă așa:

1. Economie aveam… oricum produceam avioane, mașini, elicoptere, tancuri, autocamioane, mașini de teren….
trebuia doar re-tehnologizată (modernizată-computerizată-robotizată = aveam și resurse și cu cine, din păcate și-au lansat mulți proiectele în alte țări)

2. Școli și sistem de învățământ aveam…trebuia doar să se instruiască dascălii și să se “auto” dezvolte în pas cu timpurile…cred că nu contestă nimeni că școala românească a oferit lumii multe minți strălucite!

3. Sistem sanitar – exista trebuia doar extins si susținut…sunt zeci de unități sanitare (la sate sau în orașele mai mici, care pur și simplu au fost desființate)…iar între timp… nimic nimic nimic…mințile luminate….au plecat pe “afară”…

4. Bănci și economii ale populației – aveam gata SISTEMUL BANCAR INTERNAȚIONAL – BANCOREX- bancă ce a fost devalizată de cei care astăzi pozează “în străluciți afaceriști” — Doar această bancă avea de încasat CREANȚE de peste 6 miliarde de dolari din lumea arabă–

5. Eram țara FĂRĂ DATORII….și singura din lumea CARE PUTEA SĂ ÎȘI CROIASCĂ SINGURĂ destinul… TOTUL ÎNCEPEA “PE CURAT!”

Ce trebuia să avem? Aveam nevoie doar de conducătorii potriviți și de mai puțină înverșunare naționala, “între semeni”, între români … trebuia să menținem flacăra națiunii noastre aprinse și să nu lăsăm pe nimeni să “șteargă pe jos” cu poporul român…nu ne-a ieșit…

Nu mai continui povestea…. știe toată lumea ce a urmat….pentru că nu “ne-a plăcut punctul 8 din declarația de la Timișoara”… FSN-PSDR-PSD-PD-PNL, iar unii dintre “afaceriștii străluciți” și-au trimis copii în “conducerea” USR-PLUS-istă. Astăzi nu mai putem întoarce “roata istoriei” decăt dacă lăsăm deoparte răutățile și jignirile, ne strângem cu toții și îi dăm la o parte pe cei care nu ne vor binele. Prefer un program de ȚARĂ, în locul unui program “politic”… prefer un GUVERN la ROMÂNILOR decât un GUVERN “AL MEU”.

ÎNCĂ se mai poate pentru că am întâlnit și români care vor să se implice. Am întâlnit însă și români nefericiți, care sigur meritau și încă merită mai mult.

Puterea este în mâinile celor care votează liber, iar eu sper eu să votăm așa mereu! “Cu sinceritate”, este un slogan sugerat de un om pe care l-am întâlnit și îl respect … El, “cetățeanul”, atât a cerut SINCERITATE, iar eu i-am promis RESPECT.

Respectăm România, mereu!